SZUGLÓ 81 IRODAHÁZ

-RÓLUNK-

A több évtizedes nemzetközi és hazai tapasztalatok elkötelezetté tettek bennünket bérlőink felé. Az ideális munkakörnyezet megtalálása olyan kihívást jelent, ahol az igények, lehetőségek sokszor apró részleteiből a legjobb megoldást kell megtalálni. Számunkra kihívás ebben a folyamatban az érdeklődő ügyféltől, a bérlőn keresztül a partneri együttműködés megteremtése. Segítünk a legjobb megoldás megtalálásában. Elérhetőségeinken várjuk szíves érdeklődését és a dolgok a helyére kerülnek...


A SZUGLÓ 81 IRODAHÁZ elhelyezkedéséből adódóan tömegközlekedési eszközökkel és gépjárművel is kiválóan megközelíthető. A gyorsan elérhető bevezető utak, a belváros és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér a hazai és a nemzetközi partnerek, ügyfelek személyes kapcsolattartásában könnyíti meg az Ön és kollégái hétköznapjait. A Bosnyák tér közelsége valamint a 3-as és 62-es villamos, a 32-es busz és a 82-es trolibusz irodaház melletti közvetlen megállói a tömegközlekedési eszközt használóknak nyújtanak segítséget.

Irodaházunkban öt szinten, összesen közel 4.000 m2, elsősorban nagy alapterületű, egyedileg kialakított, természetes fényt biztosító iroda helyiségek;  egy 1.222 m2 alapterületű a Nagy Lajos király útja és a Szugló utca felől is látványos módon kialakított üzlethelyiség; mélygarázsunk; valamint az iroda bérlőink tevékenységét kiegészítő vagy akár külön is bérelhető raktárhelyiségeink biztosítják bérlőink kényelmét.

Az irodahelyiségek általános műszaki jellemzői a padlószőnyeg burkolat, álmennyezet, fóliázott, hőszigetelt, nyitható ablakok, négycsöves fan-coil rendszer, friss levegő ellátás, tűzjelző berendezés. A vizes helyiségekben csempe- és kerámia burkolat található.

Irodaházunkban beléptető kártya-, kamera- és kaputelefon rendszereket üzemeltetünk. Társadalmi felelősségvállalásunk jegyében az irodaház közös területein mozgásérzékelővel szabályozott, LED fényforrásokkal valamint szelektív hulladékszállítás biztosításával igyekszünk bérlőink és környezetünk érdekeit óvni.

Az áram- és víz fogyasztás optimalizálását almérő berendezések alkalmazásával, a fűtést biztosító gázfogyasztást szintenkénti hőmérséklet szabályozók használatával tesszük kontrollálhatóvá.

További információkért vagy bérlési szándéka esetén keressen bennünket:

Bérbeadás és Üzemeltetés:      Beskal Kft. - 1141 Budapest, Szugló u. 81.

                                                    Telefon: + 36 30 648 0335

                                                    E-mail: beskalkft@gmail.com

                                                    adószám: 12109773-2-42          

                                                    cégjegyzékszám: 01-09-467917